Car service

Service Αυτοκινήτου

 • Αλλαγή Λαδιών
 • Αλλαγή φίλτρο αέρος
 • Αλλαγή φίλτρου βενζίνης
 • Αλλαγή μπουζί
 • Διαγνωστικός έλεγχος ECU
 • Αλλαγή ιμάντα

Υγραέριο LPG

 • Εγγυημένη Εγκατάσταση
 • Οικονομία & Αξιοπιστία
 • Οφέλη υγραερίου
 • Εναλλαγή καυσίμου με κουμπί
 • Προσιτό κόστος μετατροπής
 • Μειωμένη φθορά κινητήρα

Επισκευές Οχημάτων

 • Audi-BMW-Citroen
 • Fiat-Ford-Hyundai
 • Mercedes-Nissan-Opel
 • Peugeot-Renault-Smart
 • Suzuki-Toyota-Volkswagen
 • Kia-Honda-Mazda

Κινητήρας

 • Γενική επισκευή
 • Ρεκτιφιέ
 • Επισκευή Σαζμάν
 • Αντλία Βενζίνης
 • Δίσκο πλατώ
 • Σύστημα διεύθυνσης

ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ: Εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες & μοντέλα αυτοκινήτων

Η εμπιστοσύνη ξεκινά εδώ

Επισκευή Κινητήρα - Σαζμάν

Πραγματοποιούμε τους απαραίτητους ελέγχους του σασμάν σε κάθε σέρβις του αυτοκινήτου εξετάζοντας βαλβολίνες, την κατάσταση του συμπλέκτη και των αντλιών, τυχών θορύβων και δυσλειτουργιών. Σε περίπτωση βλάβης μπορούμε να λύσουμε το σασμάν, εφόσον έιναι εφικτή η επισκευή του ή μπορούμε να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του κιβωτίου ταχυτήτων

Επισκευή Αντικατάσταση Δίσκο Πλατώ

Σε περίπτωση που κατά τη λειτουργία του αυτοκινήτου σας παρατηρήσετε φαινόμενα όπως μειωμένη απόδοση, απώλεια λαδιών, καπνό από την εξάτμιση, περίεργους θορύβους που προέρχονται από τη μηχανή κλπ, σημαίνει ότι ο κινητήρας μας χρήζει ελέγχου και ενδεχομένως κάποιας επισκευής και πρέπει να επισκεφθείτε το συνεργείο μας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να αποφευχθεί η πρόκληση μεγαλύτερης ζημιάς.

Διαγνωστικός Έλεγχος Αυτοκινήτου

Ο διαγνωστικός έλεγχος ενός αυτοκινήτου είναι επιβεβλημένος για να διαπιστώσετε την κατάστασή του ή για ποιο λόγο εμφανίζονται κάποιες ενδείξεις στο ταμπλό του αυτοκινήτου μας.

Τα τελευταία χρόνια στο αυτοκίνητο ενσωματώνονται συνεχώς όλο και περισσότερα ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία ελέγχουν σημαντικές λειτουργίες του (π.χ. ABS, ESP, AIRBAG). Ο έλεγχος και η διάγνωση της λειτουργίας και των βλαβών αυτών των συστημάτων γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό άμεσα και με ακρίβεια με τα σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία που διαθέτει το συνεργείο μας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Η επιδιόρθωση της βλάβης γίνεται άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά αποφεύγοντας περιττές και άσκοπες ενέργειες.

Αναρτήσεις - Σύστημα Διεύθυνσης

Το σύστημα αναρτήσεων είναι αυτό που μας επιτρέπει να κινούμαστε με άνεση και να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας με ασφάλεια σε κάθε είδους διαδρομή, οδόστρωμα και καιρικές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος των αναρτήσεων είναι να αυξάνει και να κρατά σταθερή την τριβή ανάμεσα στα ελαστικά και στο οδόστρωμα, ώστε να υπάρχει: σταθερότητα στο τιμόνι ευστάθεια κατά τη διάρκεια φρεναρίσματος σταθερό κράτημα στις στροφές.

Η έγκαιρη αντικατάσταση των αναρτήσεων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και των επιβαινόντων σε αυτό.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Έλεγχος - Επισκευή A/C

Δεν διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο κλιματιστικό σύστημα. Αυτό ποικίλλει από μοντέλο σε μοντέλο, ανάλογα με το βαθμό πολυτέλειας του καθενός. Σε κάποια υπάρχει απλά ένας ρυθμιστής ζεστού/κρύου και σε κάποια άλλα υπάρχουν συστήματα με ηλεκτρονική διαχείριση της θερμοκρασίας.

Για να αποφύγετε τις βλάβες AC του αυτοκινήτου, ακολουθήστε το προτεινόμενο πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή του οχήματός σας – και ελέγξτε το AC σας στο πρώτο σημάδι προβλημάτων.

Συμβουλές και συμβουλές

Με τη σωστή φροντίδα και συντήρηση, το όχημά σας μπορεί να σας προσφέρει για χρόνια ασφαλούς και αξιόπιστης μετακίνησης. Ένα μη σωστά συντηρημένο αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ακριβό στο να επισκευαστεί όταν τα πράγματα πάνε στραβά, αλλά ένας κίνδυνος για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα του οχήματος σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη φροντίδα του οχήματός σας, καλέστε ή επισκεφθείτε μας για φιλικές, συμβουλές.

Έλεγχος και αλλαγή λαδιού

Το λάδι είναι σημαντικό για την προστασία του κινητήρα του οχήματός σας από τη συσσώρευση εναποθέσεων, διατηρώντας το σφραγισμένο και δροσερό και βελτιώνει την απόδοση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Κάνετε τη συνήθεια να ελέγχετε τα επίπεδα λαδιού σας κάθε φορά που γεμίζετε με καύσιμο και αλλάζετε το λάδι όποτε σας προτείνει ο κατασκευαστής ή κάθε έξι μήνες. Εάν το αυτοκίνητό σας απαιτεί λιπαντικό πιο συχνά, ενδέχεται να υπάρχει διαρροή ή ο κινητήρας σας καίει περισσότερο λιπαντικό απο όσο θα έπρεπε.

Φρένα και υγρό φρένων

Ακούτε τρίγμό κατά το φρενάρισμα; Νιώθετε κατα το φρενάρισμα να σας τρέμη το τιμόνι; Αυτό μπορούν να υποδηλώνουν ότι τα τακάκια φρένων είναι φθαρμένα, η ο δίσκος έχει στραβώση. Το υγρό φρένων είναι επίσης σημαντικό για τη σωστή λειτουργία των φρένων. Αντικαταστήστε το υγρό τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Κάντε το συνήθεια

Κάνετε τη συνήθεια να ελένχετε & εάν χρειάζετε να γεμίζετε το ψυγείο σας με ειδικό υγρό, η αν θέλετε πολύ λίγη ποσότητα με απιονισμένο νερό, όταν γεμίζετε με καύσιμα και συμπληρώνετε περιοδικά με αντιψυκτικό. Το καλοριφέρ είναι σημαντικό για να διατηρείτε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας δροσερό, οπότε δώστε προσοχή σε κάθε χτύπημα που μπορεί να υποδηλώνει ότι ο ιμάντας του ανεμιστήρα γλιστρά. Εάν ανάψει η στάθμη του νερού ή ο μετρητής θερμοκρασίας γίνει κόκκινος, σταματήστε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας αμέσως και τηλεφωνήστε για βοήθεια.

Μπαταρία

Ποτέ μην αγνοείτε την προειδοποιητική λυχνία μπαταρίας. Ελέγξτε για τυχόν αποθέματα ορυκτών, σημάδια διαρροής ή διάβρωση εκτός εάν έχετε μπαταρία χωρίς υγρά, ελέγχετε τακτικά τη στάθμη των υγρών για συμπλήρωση.

Ναστούλης Γιατί;

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά απο τους μεγαλύτερους οίκους ανταλακτικών στο χώρο και διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη επισκευή αυτοκινήτου

Υγραεριοκίνηση

Εγκαταστάση συστήματος υγραεριοκίνησης για επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα με εγγύηση καλής λειτουργίας. Όλα τα συστήματα τοποθέτησης Υγραεριοκίνησης που τοποθετούμε είναι πιστοποιημένα με ISO 9001

Δεσμευόμαστε

Εμείς στο Ναστούλης Service δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και επισκευές. Gar Service

Μετά την επισκευή και επισκευή του αυτοκινήτου, το όχημα ελέγχεται για να διασφαλιστεί η ασφαλής, αξιόπιστη και αποτελεσματική κατασκευή από το …Ναστούλης Service

Δεν πραγματοποιείται πρόσθετη εργασία χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του πελάτη…Car Gas

Ποιοτική συντήρηση & εργασία σε προσιτή τιμή. …Κλείσε ραντεβού

Ναστούλης Car Serrvice

Προσφέρουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών σερβις – επισκευών στους ιδιοκτήτες οχημάτων. Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν πώς να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκινήτων. Είτε οδηγείτε ένα επιβατικό αυτοκίνητο ή ένα μεσαίο φορτηγό ή SUV, οι μηχανικοί μας μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι το όχημά σας θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είτε οδηγείτε φορτηγό μεσαίου μεγέθους είτε επιβατικό αυτοκίνητο ή SUV, το συνεργείο αυτοκινήτων Ναστούλης Χρήστος Car Service & Car Gas στην περιοχή Λούρου Πρέβεζας, βρίσκετε δίπλα σας για να νιώθετε ότι οδηγήτε ένα καλοσυντηρημένο & ασφαλές αυτοκίνητο.

nastoulis-banner-castrol

nastoulis-banner-elastika

Ενημέρωση COVID-19

Η υγεία και η ασφάλεια της κοινότητάς μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Λαμβάνουμε όλες τις δυνατές προφυλάξεις για να διατηρούμε τον εαυτό μας και τους πελάτες μας ασφαλείς, όπως ορίζεται από τις οδηγίες που καθορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να καθαρίσουμε τον χώρο υποδοχής, αναμονής, τα μπάνια και τους υπόλοιπους χώρους του συνεργείου. Αν & θα το θέλαμε πολύ να ερχόμασταν ποιο κοντά, όμως, πρέπει και πρέπει αυστηρά όλοι να τηρούμε τους κανόνες υγείας, έτσι… *Εντός του χώρου του συνεργείου δεν επιτρέπονται πελάτες. *Στον χώρο αναμονής θα βρίσκονται μόνο οι πελάτες για την ενημέρωση του οχήματος τους. *Η παράδοση του οχήματος, η δοκιμές πορείας ελέγχου αυτών, πλέον θα γίνετε χωρίς συνεπιβαίνοντες.

μενουμε ασφαλεις

Κλείστε το Ραντεβού σας…

Τηλ:  2682 303606

email: lpg@nastouliservice.gr


 Επισκευές & αντικαταστάσεις

 • Σύστημα πέδησης

Αυτό είναι το μέρος του συστήματος φρένων που σταματά το αυτοκίνητο. Συνήθως κατασκευάζονται από συμπαγές χυτοσίδηρο και μπορούν να αερίζονται (ανάλογα με το βάρος και την ισχύ του οχήματος). Η δράση της διακοπής προκαλείται από την τριβή των τακακιών φρένων πιέζοντας σκληρά τους δίσκους φρένων. Οι δίσκοι φρένων υπόκεινται σε πολύ ακραίες θερμοκρασίες και συνθήκες. Με την πάροδο του χρόνου, οι δίσκοι μπορεί να φθαρούν και να αναπτύξουν σημεία υψηλής ταχύτητας που θα κάνουν τους τροχούς να ταλαντεύονται (δονήσεις στο τιμόνι).

 •  Τακάκια Φρένων

Αυτά είναι συστατικά των συστημάτων πέδησης που χρησιμοποιούν δίσκους φρένων και είναι χαλύβδινες πλάκες στήριξης με υλικό τριβής συνδεδεμένο στην επιφάνεια. Έρχονται σε επαφή με το δίσκο φρένων για να σταματήσουν την περιστροφή των τροχών. Τα τακάκια των φρένων πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά

 • Μπουζί

Το μπουζί ταιριάζει στην κυλινδροκεφαλή ενός κινητήρα και ανάβει τη συμπιεσμένη βενζίνη μέσω ενός ηλεκτρικού σπινθήρα κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

 • Κιβώτιο ταχυτήτων

Στον λόγο για τον οποίο ένα όχημα έχει κιβώτιο ταχυτήτων είναι το γεγονός ότι ενώ ο κινητήρας λειτουργεί συνήθως μεταξύ 600 και περίπου 7000 σ.α.λ. (περιστροφές ανά λεπτό), οι τροχοί περιστρέφονται μόνο μεταξύ 0 έως 1800 σ.α.λ. Επίσης, ο κινητήρας παρέχει τη μέγιστη απόδοση ροπής στο μέσο του εύρους του (περισσότερο ή λιγότερο), ενώ η υψηλότερη ροπή απαιτείται συχνά για την απόσυρση. Επομένως, πρέπει να πραγματοποιηθεί κάποιος μετασχηματισμός προκειμένου να μεταδοθεί η ισχύς του κινητήρα στους τροχούς. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι υπεύθυνο για αυτό.

 • Μπεκ ψεκασμού καυσίμου

Η έγχυση καυσίμου είναι ένα σύστημα ανάμιξης καυσίμου με αέρα σε έναν κινητήρα. Έχει γίνει το κύριο σύστημα παροχής καυσίμου που χρησιμοποιείται σε κινητήρες βενζίνης αυτοκινήτων, έχοντας αντικαταστήσει σχεδόν πλήρως τα καρμπυρατέρ στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Με την έλευση του ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), το υλικό ντίζελ και βενζίνης έχει γίνει παρόμοιο. Το προγραμματιζόμενο υλικολογισμικό της EFI επέτρεψε τη χρήση κοινού υλικού με διαφορετικά καύσιμα.

 • Σύστημα ψύξης

Με την πάροδο του χρόνου, τα ψυκτικά και αντιψυκτικά χημικά σε έναν κινητήρα (χρησιμοποιούνται για την αποφυγή υπερθέρμανσης του κινητήρα) υποβαθμίζονται κατά τη χρήση. Αυτό τους αναγκάζει να χάσουν την αντίστασή τους στο πάγωμα και το βρασμό. Επίσης, οι κινητήρες περιέχουν αρκετά μέρη του συστήματος ψύξης που σκουριάζουν. Αυτό, μαζί με άλλα συστατικά που διαβρώνουν, μπορεί να προκαλέσει φραγή του συστήματος με την πάροδο του χρόνου. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί απόφραξη συστήματος ψύξης. Για να αποφευχθεί αυτό, συνιστάται έξαψη συστήματος ψύξης, ξεπλένει όλα τα παλιά χημικά από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας και καθαρίζει από τυχόν σωματίδια που έχουν συσσωρευτεί λόγω διάβρωσης.

 • Στροφαλοφόρος άξονας / εκκεντροφόρος άξονας

Αυτό το τμήμα του κινητήρα περιστρέφεται από τον ιμάντα χρονισμού, έκκεντρο και συνδέεται με τα έμβολα ενός κινητήρα μέσω στροφάλων που επιτρέπουν τη μετάφραση της περιστροφής του στην κίνηση του γραμμικού εμβόλου. Αυτό το μέρος του κινητήρα περιστρέφεται από τον ιμάντα χρονισμού, έκκεντρου και η δουλειά του είναι να ανοίξει τις βαλβίδες που ελέγχουν την εισαγωγή αέρα και καυσίμου και την εξάτμιση του κινητήρα. Η σχέση μεταξύ των περιστροφών του εκκεντροφόρου άξονα και του στροφαλοφόρου άξονα είναι κρίσιμης σημασίας λόγω του γεγονότος ότι οι βαλβίδες πρέπει να ανοίγουν τον κατάλληλο χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδρομής του εμβόλου. Ο ιμάντας χρονισμού είναι υπεύθυνος για αυτόν τον ζωτικό συγχρονισμό.

Επίσημο μέλος δικτύου CASTROL Λιπαντικά

Το συνεργείο αυτοκινήτων Ναστούλης παρέχει μόνο γνήσια Λιπαντικά Castrol. Όταν έρθει η στιγμή για την αλλαγή λιπαντικού, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ποιο λιπαντικό κινητήρα να χρησιμοποιήσετε. Στο εγχειρίδιο του κατόχου του οχήματος αναγράφονται οι εργοστασιακές προδιαγραφές, ο τύπος και το ιξώδες του λιπαντικού που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Επίσης, με το εργαλείο αναζήτησης λιπαντικού μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δείτε όλες τις επιλογές σας και να διαλέξετε το σωστό προϊόν. Ρωτήστε μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Υπεύθυνος: ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 145823849000
Τηλ: 2682 303606 – Email: lpg@nastouliservice.gr
Συνεργείο αυτοκινήτων: Λούρος – Πρέβεζας “έναντι γηπέδου”

Pin It on Pinterest

Share This